Wie zijn wij?

Dagelijks streven wij ernaar de beste drankenverkoper met de beste klantenservice te zijn. Coca-Cola Enterprises Belgium is een van de grootste bottelaars van de merken van The Coca-Cola Company. Wij produceren, verdelen en verkopen deze dranken via verschillende kanalen, zowel rechtstreeks, als onrechtstreeks via tussenhandelaars.

image
image

Een bedrijf voor en door mensen.

De dranken van Coca-Cola bereiken de consument via de dagelijkse inspanningen van ongeveer 2 458 medewerkers in België (en Luxemburg), verspreid over drie productievestingen, zes distributievestigingen, één Cooler services-vestiging en één hoofdzetel.

Onze service op uw maat.

Gaat u voor onze Full Service formule of geeft u de voorkeur aan de huur van een van onze automaten? Bij Coca-Cola Enterprises Belgium vinden we flexibiliteit enorm belangrijk, zodat we ons kunnen aanpassen aan uw wensen.

image Etienne Gossart, VP Country Director, Belgium - Luxembourg

Verantwoorde groei door innovatie, lokale productie en duurzaamheid.

Wanneer u kiest voor Coca-Cola Enterprises Belgium kiest u voor een verantwoordelijke onderneming. Een drankenpartner met oog voor lokale productie en duurzame ontwikkeling. Bovendien ijvert Coca-Cola Enterprises Belgium steeds voor een verantwoorde groei, aangedreven door innovatie.

Krijg een melding wanneer we interessante aanbiedingen hebben.

We zenden onze abonnees het laatste nieuws, geen spam!