Onze diensten!

Coca-Cola Enterprises helpt u bij het hydrateren van uw onderneming.

Producten

Voor ieder wat wils

Om aan de specifieke behoeften van uw werknemers te beantwoorden, stelt Coca-Cola Enterprises uw bedrijf vandaag een uitgebreid gamma dranken voor - aangepast aan elke gelegenheid: Cola’s, sprankelende limonades, gesuikerde en ongesuikerde ice teas, plat of bruisend natuurlijk mineraalwater, vruchtensappen, sportdranken en energiedrankjes.

Meer informatie

Toestellen

Plaatsingen door onze experts

Kleine of grote onderneming, Coca-Cola Enterprises heeft voor ieder wat wils. Ontdek het gamma en kijk welk toestel het best bij uw onderneming past.
Wij helpen je graag verder. De keuze is aan u!

Meer informatie

Formules

Huren of full-service?

Bij Coca-Cola Enterprises Belgium vinden we flexibiliteit belangrijk, zodat we ons kunnen aanpassen aan uw wensen.
Daarom stellen we u graag 2 samenwerkingsformules voor. Ontdek welke formule het best bij u past.

Meer informatie

Een breed en verfrissend aanbod.

Consumenten veranderen, en ook hun wensen en verwachtingen wijzigen. Daarom vernieuwen we voortdurend, zowel in ons aanbod, onze verpakkingen, onze koeltoestellen als onze marketing. Met onze 18 merken in België en Luxemburg bieden we consumenten een ruime keuze aan dranken, caloriegehaltes en verpakkingsgroottes.

"Elke klant is een persoonlijke klant"

Zelfs na 25 jaar bij Coca-Cola is Guy Magits, een zoon van zelfstandigen, nog altijd even gepassioneerd door z’n job als commercieel vertegenwoordiger. Het klantencontact is essentieel. Voor Guy is elke klant vooral een persoonlijke klant, die hem vertrouwen geeft, en niet alleen een klant van Coca-Cola.


Hij beschrijft Coca-Cola Enterprises als een onderneming die alles in het werk stelt om de behoeften en wensen van haar klanten in te lossen. Elke dag zetten alle departementen zich in om dat doel te bereiken.


"Gisteren vroeg één van m’n grootste klanten me naar de gegevens van de verantwoordelijke van de technische dienst. Toen ik hem vroeg om het waarom, zei hij me dat hij zijn technicus via de verantwoordelijke wilde feliciteren voor z’n kennis, z’n glimlach en z’n dienstverlening."


- Guy Magits
dienstverlening, motivatie, vertrouwen

Wil je meer informatie? Vul je gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Krijg een melding wanneer we interessante aanbiedingen hebben.

We zenden onze abonnees het laatste nieuws, geen spam!